After the Goldrush

Monday, January 29, 2007

Träning...

Nej nej nej, det är inte jag som tränar, var lugna för det. Dock är mannen/pojken/karln (som allt oftare parkerar sina skor i min hall) iväg och lirar med puck och klubba, vilket leder till att jag hamnar här.

Är äntligen i fas med sovandet igen, efter en helg i sömnlöshetens tecken. Nån, och jag nämner inga namn, har ringt torsdag, fredag och lördag natt från Åre och varit gullig... Visserligen underbart, men hårt när man har jobbat fulla dagar hela helgen med tidiga mornar.

I lördags var det så Casino med JF, helt underbart skoj var det, och tur hade vi (eller ja hon iallafall). Hon gick hem med pengarna, men jag gick hem med de skamliga förslagen från en massa manfolk i varierande åldrar som inte känner igen en ointresserad kvinna om hon så kräktes på dem... Jag har heligt lovat mig själv att aldrig bli full, kåt och medelålders på en och samma gång... Men å andra sidan, vem kan klandra dem, vi glammade oss som bara vi kan, och karlstackarna såg inte ut att få så mycket kjoltyg på sitt smörgåsbord..eller eh..äh, skit samma!

Idag har jag varit så snäll så snäll, tvättat vinfläckar från en tröja (som inte var min), lagat ett underställ (som inte var mitt) och stekt pannkakor (som även jag åt av). Jag har gjort det mesta utom att träna/plugga, vilket var det jag egentligen borde göra. Men men, man är bara ung och glad en gång, livet blir roligare utan en sjuk mängd måsten.

Just nu vill jag:
  • shoppa upp pengar jag inte har, på saker jag inte vet att jag behöver (ska hända i veckan, Sundsvall här kommer jag)
  • kura ihop mig framför TVn med godis och film (ska hända vid 22:30-snåret)
  • duscha (ska hända om ca 10 minuter)
  • åka bräda (kanske ska hända till påsk, eller tidigare beroende på vänner)
  • vara färdig med den sugiga satans uppsatsen (kommer troligtvis aldrig att hända...)

Nej nu får det räcka med det här, cheers. Kate Wellings is signing out doctor...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home